Back to top

Fes un donatiu. Salva vides!

El teu donatiu permetrà brindar assistència mèdica i humanitària d’emergència a milers de persones de manera imparcial i neutral.

Gràcies a col·laboracions com la teva, podem fer-ho amb independència, ja que cap dels nostres projectes rep finançament de cap govern o agencia internacional.

Per nosaltres i les persones a les que assistim, el teu donatiu és fonamental. Fes un donatiu i salva vides!

QUANT VOLS APORTAR?

ARA, LES TEVES DADES

Tipus de Document

Puedes deducir tus donativos en tu próxima declaración de la renta o impuesto de sociedades. Para ello, necesitamos tu dirección y tu NIF o CIF. Puedes enviar estos datos ahora o más adelante mediante el área "Mi perfil".

?
Entonces, necesitamos tu dirección

MÈTODE DE PAGAMENT

Ahora solo queda que nos des tu permiso para comunicarnos contigo. Así podremos informarte de nuestras campañas, enviarte tu carnet de socio, cartas de nuestros compañeros desde el terreno, dos revistas al año, invitaciones a exposiciones y eventos...
Tractarem les teves dades personals amb la finalitat de gestionar i tramitar la teva sol·licitud i enviar-te informació – inclús per mitjans electrònics – sobre activitats, campanyes, i iniciatives similars. A 'Política de Privacitat' s’indica com pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.